Zmagania w pracowni kulinarnej

W tym tygodniu 40 osób wzięło udział w warsztatach kulinarnych. Wszystkie trzy grupy dzielnie zmagały się z nowymi przepisami. Robiły pizzę, makaron z brokułami, ciasto jogurtowe z jagodami, kopytka, jabłka pod kruchą pierzynką. Dania wszystkich uczniów były smaczne, wszyscy bardzo dobrze poradzili sobie z tym wyzwaniem.
Cudów na talerzu dokonał Kacper Borsuk wykonując tort owocowy z mega smaczną polewą z pianek.
Delektowaliśmy się też wytwornym ciastem marchewkowych w wykonaniu Mai, Marceliny i Sary.
Eksperymentalny makaron z brokułami powalił nasze podniebienia (Julek, Kajtek i Bartek)
Jabłka pod pierzynką z lodami waniliowymi – siódme niebo w gębie 🙂 (Kacper, Damian Kamil)
Ogromna pochwała dla ciasta jogurtowego z jagodami w wykonaniu Weroniki 🙂 PYSZNOŚCI !!!